VALENTIJN STUDIOS

Valentijn Studios, gebaseerd in het hart van Amsterdam, produceert al jaren de meest uiteenlopende content.
Dit doen we zowel nationaal als internationaal. 
Gedreven door de wil om met de juiste aandacht, het beste verhaal te vertellen.
Nieuwsgierig, vastberaden en kwaliteit.
Welkom bij Valentijn Studios.

>MEER OVER ONS

OUR LATEST NEWS

FILM VOOR WINNENDE PITCH GVB

pitch - CASEFILM

Voor creative Agency The Oddshop maakte wij een film ter ondersteuning van hun pitch bij het vervoersbedrijf GVB Amsterdam. De pitch bleek een succes en wij zijn blij deze overwinning te mogen delen met The Oddshop.

HET WATER OP MET DE PRINS VAN ORANJE- BERNHARD JR.

televisie - INTERVIEW

Op het water van de Vinkeveense plassen spraken we met de prins over zijn liefde voor boten en Hollands vakmanschap. Het interview vond plaats op een speedboot welke dit ondernemende lid van het koningshuis zelf ontwierp. Valentijn Studios maakte dit item in opdracht van de LXRY media group. Binnenkort is dit item te zien op SBS 6.

ESTHER DORHOUT MEES - BEHIND THE SCENES

televisie - FASHION

Nederlands fashion designer Esther Dorhout Mees showde onlangs tijdens de fashion week in Parijs haar nieuwste collectie. Valentijn Studios maakte een verslag backstage en legde de show zelf vast. De presentatie was in handen van Irene van de Laar.

mark-rutteIN GESPREK MET MARK RUTTE

televisie - POLITICS

Minister President Mark Rutte was het boegbeeld van de nieuwe campagne 'de Dag van de Ondernemer'. Valentijn Studios draaide dit item in Central Park by Ron Blaauw. Binnenkort te zien op SBS 6.

ANIMATIES VOOR BOOKING.COM 

animatie - COMMERCIAL

Valentijn Studios verzorgde verschillende geanimeerde storyboards voor 's werelds meest bekende booking site. Het doel van de animaties is een duidelijk en speels beeld te geven over hoe de nieuwe commercials van booking.com eruit zullen zien voor de Europese en Amerikaanse markt.

BEST DEALS FOR SOCIAL MEDIA, THE CAMJO

Geen grote budgetten beschikbaar maar wel een evenement welke de moeite waard is om te delen op social media? Maak dan gebruik van onze CAMera-JOurnalisten.
Professionele storytelling op film met een snelle aanlevering. 
The time for sharing is now! 
› LEES MEER

OPENING NEDERLANDS FILMFESTIVAL

televisie - PREMIERE
(in productie)

De 36e editie van het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Het festival opende met de wereldpremière van 'De Held' van regisseur Menno Meyjes. Valentijn Studios maakte een verslag van de première van het NFF. Binnenkort te zien op SBS 6.

MEEST LUXE CRUISESCHIP TER WERELD

televisie - TRAVEL

Eén van de havens welke cruiseschip 'de Europa 2' aandoet is deze van Amsterdam. Valentijn Studios maakte in opdracht van LXRY mediagroep een portret van dit schip. Binnenkort te zien op SBS 6.

VALENTIJN STUDIOS MET RONALD DE BOER OP DE GOLFGREEN

televisie - INTERVIEW

Ronald de Boer in een openhartig interview over het komende voetbalseizoen, botox en zijn nieuwe rol als grootvader.

GASTRONOMISCHE WERELDTOP

televisie - CULINAIR

Voor de derde keer organiseren Jonnie en Thérèse Boer het event Chef’s Revolution in Zwolle, waar de beste chefs van de wereld acte de présence geven. Valentijn Studios maakte een registratie van het evenement.

>BEKIJK HET ITEM

VERSCHILLENDE KUNSTDISCIPLINES IN LAYER

televisie - ART

Irene van de Laar doet verslag van de opening van Layer, de expositie waar Micky Hoogendijk, Lolo Loren en Judith Wiersema hun werk tonen.

› BEKIJK HET ITEM

OUR CLIENTS

OUR WORK

THIS IS WHY WE WAKE UP IN THE MORNING...

BRANDED CONTENT
Valentijn Studios produceert branded content voor klanten als Diesel, Heineken, Scotch & Soda, Abn-Amro, Schweppes, Rijksoverheid, RTL, SBS, Microsoft, Booking.com.

ADVERTISING
In advertising werken wij met verschillende agencies aan films voor pitches, moving storyboards en montages.

IN-HOUSE PRODUCTIE
Valentijn Studios beschikt over een full-service productieafdeling welke content voor televisie verzorgd en tevens de productie van short documentaries op zich neemt.

BEKIJK ONS WERK