banner VS

WIJ ZIJN VALENTIJN STUDIOS

 Wij geloven in het belang van bijzondere ideeën. Ideeën die de moeite zijn om te delen met de wereld om ons heen. Wij zijn van mening dat het delen van een visie, een bijzondere ervaring moet zijn. Hier zijn verhalenvertellers voor nodig en dat, dat zijn wij. Wij ontwikkelen content zodat u met uw publiek in contact komt en blijft. Dit zijn films, foto's of een volledig verzorgde campagne waardoor uw visie bij het juiste publiek terecht komt.

Een sterke boodschap waar u als bedrijf of als onafhankelijk persoon trots op zal zijn. Valentijn Studios heeft jarenlange ervaring in het vertalen van visies en ideeën naar concept en film. Wij zijn een collectief van art directors en filmmakers, gevestigd in het hart van Amsterdam. Ons dagelijks doel is om mensen te inspireren door het beste verhaal mogelijk te vertellen.
Intern, online, televisie en alles wat hier omheen gebeurt.

Concepten en Scripts

Het schrijven van een script of een concept is altijd een samenwerking tussen u als opdrachtgever en Valentijn Studios. Of het nu om een bestaand onderwerp, een product of een volledig nieuw verhaal gaat, we delen graag onze ideeën met u. Op deze manier dragen wij bij aan uw verhaal, zodat deze op de best mogelijke manier verteld wordt.
SUMMARY

Cinematografie

Valentijn Studios werkt met verschillende benaderingen als het gaat om camera werk. Elke film vereist een andere methode van vastleggen, aangezien elk verhaal zijn eigen identiteit heeft. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Uiteraard bieden wij onze films in high-definition.

De Dolly, de Slider en de Jib

Bovengenoemde woorden zijn hulpstukken voor filmcamera’s. Het gebruik van de juiste apparatuur is essentieel in het filmmaken. Deze apparatuur zorgt voor dat echte filmische gevoel wanneer men naar een film kijkt. De bewegingen geven gevoel aan de film. We leggen graag uit wat deze hulpmiddelen voor uw film kunnen doen.

Uitdagend Camerawerk

Sommige onderwerpen zijn moeilijker om te filmen. Stoffige omgevingen of onderwater actie vragen om een andere aanpak. Valentijn Studios biedt speciale camera's die perfect werken in deze omstandigheden. Of het nu met een snelheid van 120 kilometer per uur vanaf het dak van een auto is of het vastleggen van een olympische zwemmer, deze camera's brengen u zo dicht mogelijk bij de actie.

Animatie

Valentijn Studios maakt gebruik van verschillende technieken in animatie. Of het nu gaat om het animeren van logo's of complete scènes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden zowel 2D als 3D animatie. Wij leggen graag uit wat deze technieken kunnen doen in uw verhaal.

Waar Alles Samenkomt

In het montageproces komen alle disciplines samen. Het verhaal en de beelden, geluid en muziek. Animatie en motion graphics worden tussen de filmbeelden geplaatst. Zo wordt er naar een eindresultaat toe gewerkt. Onze software is een van de meest gebruikte software in de filmindustrie en biedt de hoogste kwaliteit in beeld en geluidsbewerking. De animatie en motion graphics software is zorgvuldig gekozen. Een snelle workflow zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen zijn hiervan het resultaat.

Event Fotografie

Fotografie voor social sharing op uw mediakanalen, delen met uw eigen netwerk of publicatie op uw website? Onze fotografen zorgen dat de juiste sfeer bij de juiste mensen terecht komt. Zij die niet aanwezig waren zullen er de volgende keer bij willen zijn. Want een foto vertelt nou eenmaal meer. Wij vertellen u graag de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem gerust contact met ons op.

Voice Over Opnames

Eén van de meest nuttige hulpmiddelen in film is de voice-over. Valentijn Studios biedt hoge kwaliteit voice-over opnames om in onze films te plaatsen. Ook bieden wij de mogelijkheid om voice-overs op locatie op te nemen. Wij vertellen u graag de mogelijkheden.

Casefilms

Casefilms zijn films die een idee omzetten in iets tastbaars. Als u wilt dat uw idee opgemerkt wordt of visuele verduidelijking nodig heeft, is het gebruik van een casefilm een krachtig hulpmiddel. We hebben met succes voor verschillende reclamebureaus mogen werken aan verscheidene casefilms. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

Om onze films te maken en om de aan juiste eisen te voldoen, hebben we gekozen voor top of the art performance software om het beste verhaal mogelijk te waarborgen.
Als u graag een meer gedetailleerde uitleg over de technische mogelijkheden wilt, laat het ons dan weten.