VALENTIJN STUDIOS

NEWS

TOPNOTCH INNOVATIES BIJ RIJKSWATERSTAAT

Muziekfestival Concert at Sea in Zeeland. Maar liefst 70.000 man op weg naar het festivalterrein. Hoe komen al deze mensen veilig op de juiste plek? Daarvoor is Rijkswaterstaat. Met de nieuwste technieken verzorgen zij de juiste verkeersstroom Valentijn Studios maakte een filmportret in samenwerking met The Odd Shop. 

VALENTIJN STUDIOS MAAKT DOCUMENTAIRE IN ROEMENIE

Transylvanië is één van de weinige gebieden in Europa waar de natuur weinig wordt beïnvloed door landbouw pesticiden, infrastructuur en verstedelijking. Met de vraag, wat kunnen we leren van de Roemeense imkers in het behouden van onze bijenpopulatie, beginnen we aan onze reis. De documentaire 'The Bees of Transylvania' is nu verkrijgbaar op DVD. Neem contact met ons op voor een exemplaar.

VALENTIJN STUDIOS MAAKT TELEVISIE PROGRAMMA RTL 4

Valentijn Studios werd gevraagd om te helpen bij het maken van het tv-programma LXRY TV voor het Nederlandse televisie netwerk RTL. Klik op de afbeelding hierboven om een aantal van de items op ons Vimeo kanaal te bekijken.

VALENTIJN STUDIOS VOOR DIESEL

Valentijn Studios werd gevraagd door DIESEL om een korte film als marketinginstrument voor de marketing-afdeling te maken. We zijn erg trots om samen te werken voor het derde jaar op rij, met dit wereldwijd bekende merk.

VALENTIJN STUDIOS VOOR SCOTCH & SODA

Valentijn Studios werd gevraagd om een film te maken voor modemerk Scotch & Soda. Dit wereldwijd bekende Amsterdamse modemerk, koos Valentijn Studios om een samenwerking mee aan te gaan en uiteraard zijn we daar erg trots op.

VALENTIJN STUDIOS MAAKT ANIMATIES VOOR TOMMY HILFIGER

Valentijn Studios werd gevraagd om verschillende animaties te maken voor de winkels van Tommy Hilfiger. Tevens waren wij verantwoordelijk voor een animatie om Tommy Hilfiger’s gloednieuwe App te lanceren.

VALENTIJN STUDIOS VERHUISD

Valentijn Studios heeft een gloednieuwe studio in het centum van Amsterdam. Deze studio geeft ons de mogelijkheid om interviews en studiowerk te draaien op onze eigen locatie. We kunnen dit geheel naar wens inrichten. Kom langs om de mogelijkheden van Valentijn Studios voor jouw onderneming te bespreken onder het genot van een goede kop koffie.

VALENTIJN STUDIOS DRAAIT FILM NATIONAAL MILITAIR MUSEUM

Valentijn Studios, in samenwerking met Shosho Amsterdam, op een filmshoot voor het Nederlandse Nationaal Militair Museum. Het gloednieuwe museum vertelt het verhaal van de Nederlandse krijgsmacht en opent haar deuren voor het publiek in december 2014.

PORTRET KLASSIEK COMPONIST JEFF HAMBURG

Een prachtig project over de werkwijze van een hedendaags klassiek componist. Na het draaien van een concert in de Beurs van Berlage in Amsterdam, begin december 2013, met meer dan 130 musici en zangers, werd Valentijn Studios uitgenodigd voor het draaien van een klassiek concert in Praag. De muziek van dit concert werd samengesteld door Jeff Hamburg, weergegeven in de afbeelding hierboven. Dit resulteerde in een portret over deze klassiek componist.

BUMA VIERT 100STE VERJAARDAG

Buma Cultuur is een organisatie die Nederlands muziekauteursrecht ondersteunt en promoot. De organisatie werd opgericht in 1913 en viert haar 100ste verjaardag. Hiervoor organiseerde Buma Cultuur een klassiek evenement op Schiphol. Valentijn Studios werd gevraagd door Buma Cultuur om een registratie van dit evenement te maken.

NIEUWE SAMENWERKING VALENTIJN STUDIOS EN DE DANSERS VAN HET NATIONALE BALLET

Een jaar na het registreren van de choreografie Autoscopy in Paradiso te Amsterdam is Valentijn Studios opnieuw gevraagd om een samenwerking aan te gaan met choreograaf Peter Leung van het Nationale Ballet. Het stuk is onderdeel van dansfestival Fall4dance.

MOOD FILM VOOR RECLAMEBUREAU BSUR

Valentijn Studios is gevraagd in samenwerking met één van de creatieve teams van het reclamebureau BSUR een moodfilm te maken voor Glenmorangie Whisky. De film zal intern gebruikt worden in de LVMH (Louis Vuitton) groep.

THE ‘WHY’ OF DIESEL

Het 'wat' en het 'hoe' is duidelijk voor de meeste merken. Maar het 'waarom' van een merk is een meer gecompliceerd verhaal. Valentijn Studios en Diesel maken een film over de 'waarom' van Diesel.

VALENTIJN STUDIOS VOOR HEINEKEN

Heeft u de James Bond film 'Skyfall' gezien? Heineken is een van de belangrijkste sponsors van deze film en blijft het merk voorwaarts duwen. In opdracht van MAKE Amsterdam, werktValentijn Studios aan een aantal projecten voor Heineken Global Innovation. We kunnen met alle eerlijkheid zeggen, dat dit merk meer doet dan alleen bier produceren.

VALENTIJN STUDIOS BIJ DWWD

In opdracht van de VARA gids bezocht Valentijn Studios de studio van 'De Wereld Draait Door'. We spraken met gastheer Matthijs van Nieuwkerk en co-host Claudia de Breij over de nominatie van de VARA gids voor beste tijdschrift van het jaar.

INTIEM FILMPORTRET IN DE PARADISO

Het vervolg van ons dans avontuur. Valentijn Studios was in staat om een zeer intieme voorstelling te documenteren in de Paradiso te Amsterdam. De 1 minuut registratie over 'Interdisciplinair Artiesten Collective Furthur Labelz' is online te zien.

VALENTIJN STUDIOS WERKT AAN KENIA PROJECT

Valentijn Studios werd gevraagd om een film te maken voor 'Livit' over hun werk in Afrika. Livit werkt in samenwerking met CCBRT en maakt protheses voor mensen die deze nodig hebben om een beter leven te hebben.

VALENTIJN STUDIOS VOOR HEINEKEN FILM

Valentijn Studios werd gevraagd door Bright Alley om de geluidsopname te maken op een green screen shoot voor Heineken. De film is onderdeel van een e-learning module van Heineken Global.

VALENTIJN STUDIOS MAAKT DANSFILM ‘PROLOGUE’

Valentijn Studios start een nieuw filmproject in samenwerking met choreograaf Juanjo Arques en danser Koen Havenith van Het Nationale Ballet. De film is geschreven en geregisseerd door Paul E. Visser van Valentijn Studios. De film toont delen van de choreografie 'Consequence' van Juanjo Arques.

DIESEL… FOR SUCCESSFUL LIVING

Voor de werving van nieuw personeel van DIESEL Benelux, heeft Valentijn Studios een portret gedraaid van één van de medewerkers. Wij volgde haar in haar werk in Antwerpen om inzicht te krijgen wat het werk bij DIESEL met zich mee brengt.

VALENTIJN STUDIOS MAAKT ANIMATIEFILM VOOR DIESEL BENELUX

Voor de jaarlijkse bijeenkomst van DIESEL Benelux, maakte Valentijn Studios een animatiefilm om de nieuwe plannen voor het komende jaar te onthullen. De film werd gepresenteerd in het Boom Chicago Theater in Amsterdam.